Jídlo a recepty

Avokádo

Zejména v létě s oblibou připravujeme pokrmy, ke kterým je zapotřebí avokáda. To však není vždy zcela zralé. Jak si tedy dopomoci do pár minut?

Nyní si můžete dopřát oblíbené guacamole s nachos, aniž byste týden čekali, než avokádo dozraje. To, pokud není zcela měkké, těžko dostáváme z jeho slupky a ještě hůře rozmačkáváme.

Jediné co tedy v rámci fíglu musíte udělat je, dát avokádo do zapékací mísy, kterou předtím obalíte alobalem. Dále troubu rozehřejte na stoosmdesát stupňů a vložte do ní avokádo v míse. Po deseti až patnácti minutách je zcela měkké.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button