Zdraví

Mimořádně silná tinktura může zastavit infarkt, je to pro tělo hotový elektrošok!

Mnoho lidí si neuvědomuje, že infarktu se dá vyhnout za pomocí jediné suroviny – kajenského pepře. Tento silný lék se tedy vyplatí mít doma.

Jak zabránit infarktu za pomocí kajenského pepře? Malá lžička kajenského pepře má vliv i na osoby, postižené infarktem, které jsou ještě stále při vědomí. Zaručit se za tuto informaci mohou lékaři, kteří tuto zkoušku podstoupili. Tento pepř se nachází na určité škále ve své pálivosti, která tělo doslova nastartuje.

infarktJedna lžička kajenského pepře, rozpuštěná ve sklenici vody je tak hotovým elektrošokem, který má vliv na osoby, které jsou ještě stále při vědomí a mají zachovány životní funkce. Akutně postiženému pak lze také nasypat několik špetek tohoto pepře pod jazyk.

Tento silný stimulant zvyšuje srdeční frekvenci, vyrovnává krevní oběh, okamžitě zastavuje krvácení a pomáhá při obnově srdce.

Vyrobit si můžete také tinkturu, která funguje při akutním infarktu. Budete potřebovat prášek kajenského pepře, ale také několik čerstvých kajenských papriček. Dále 50% alkohol (vodku nebo jablečný ocet, pokud nechcete alkohol) a sklenici o objemu jednoho litru.

Nezapomeňte si před přípravou navléci rukavice a do sklenice vsypte prášek kajenského pepře, nakrájené čerstvé papričky, dále vodku a směs důkladně promíchejte a dózu uzavřete. Po třech týdnech směs přefiltrujte. Mimořádně silná tinktura pak nastupuje po čtvrt roce. Důležitá je skladnost v chladu, datum spotřeby je na neurčito.

Pokud máte za sebou srdeční záchvat nebo cévní mozkovou příhodu, požívejte pět až deset kapek tinktury. Za pět minut dávku opakujte.

Pokud je již někdo v bezvědomí, zavolejte RZP a nakapejte mu jednu až tři kapky pod jazyk a začněte resuscitovat. Po pěti minutách opakujte, a poté opakujte  znovu, dokud se stav nezlepší.

Kajenský pepř má také účinky v rámci léčby plísně. Pomáhá se zažíváním, podporuje tvorbu žaludečních šťáv a pomáhá se dostat plynům ven z těla.

Existují také protirakovinné vlastnosti tohoto pepře, jeho konzumace je tak výhodná pro kuřáky a osoby, které trpí rakovinou plic. Kajenský pepř pomáhá zabránit rozvoji nádorů, příznakům chřipky, migrény, alergie, zarudnutí, obezity, bolesti zubů a artritidy.

Obsahuje vápník, zinek, selen a hořčík nebo vitamíny A a C.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button