Mořské plody a ryby patří ke zdravému způsobu stravování. To ano, ovšem už se pomíjí jejich přirozené prostředí, které bývá kontaminováno právě člověkem. Jsou tedy ryby a mořské plody opravdu bezpečné ke konzumování?
V roce 2015 se ukázalo, že všechny mořské plody v Tichém oceánu, disponují chemickými látkami, které jsou radioaktivní. Tyto látky imitují vápník a ničí kostní dřeň, způsobuje rakovinu kostí a nádorová onemocnění, jako je například leukémie.
Ryby, které jsou zde loveny, může to být aljašský losos, tichomořský sleď, anebo kanadský sleď, jsou nekvalitní a nemocné. Mají krvavé rány a nádory po celém těle. Vliv záření je u nich patrný.
Vědci se brání akorát argumentem, že je pořád bezpečnější jíst tyto plody, než vykouřit krabičku cigaret denně. To je teda řeč.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.