Nutella přirostla k srdci řadě lidem, jak dětem, tak dospělákům. Jedná se o jeden z nejpopulárnějších sladkých čokoládových receptů na světě. Zde máte návod na mlsné pokušení.
Složení:
- 150 ml vody
- 300 g cukru
- dva sáčky vanilkového cukru
- 200 g másla
- 200 g sušeného mléka
- 100 g hnědé čokolády
- 100 g bílé čokolády
Příprava
Do hrnce dejte vařit vodu a vanilkový cukr. Vše společně zahřejte až do rozpuštění cukru. Přidejte bílou čokoládu a míchejte, dokud neroztaje. Jakmile se směs vaří, odstraňte jí ze sporáku a nechte vychladnout. Ke vzniklé suspenzi přidejte máslo a sušené mléko. Dobře promíchejte a rozdělte na dvě části. Ve vodní lázni si rozpusťte hnědou čokoládu a přidejte bílou směs nebo nalijte obě směsi do sklenice zvlášť, záleží na vás.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.