Tato mrkvovo zázvorová polévka je velmi chutná. Je plná vitamínu A, živin a bohaté chuti, která jistě všechny potěší! Přidejte ji k hlavnímu chodu nebo si ji užijte samotnou. Tuto polévku lze podávat jak v horké, tak chlazené formě.
Hlavně v zimě je nezbytné konzumovat zdravá jídla, ale zelenina je často drahá, protože není sezóna. Zázvoru je však vždy hodně a mrkve stejně tak, takže není nad čím váhat. ochutnejte tuto úžasnou polévku a posilte váš imunitní systém.
Mrkvovo-zázvorová polévka
Příprava:
- Umístěte mrkve, kostní vývar, zázvor a česnek do hrnce a přiveďte k varu. Snižte teplotu a nechte pobublávat, dokud mrkve nebudou měkké (pro vyzkoušení do nich píchněte vidličkou).
- Osmahněte na pánvičce cibulku a přidejte ghee. Teplotu dejte na střední stupeň a smažte dokud nebude cibulka karamelizovaná.
- Umístěte jak směs bujónu, tak cibulku do mixéru a mixujte, dokud se nedosáhne hladké konzistence. (Možná budete muset udělat více jak 1 dávku).
- Přeneste hladkou směs zpět do velkého hrnce a přidejte kefír a koření. Směs důkladně míchejte, dokud se dobře nespojí.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.