Jídlo a recepty

Dopřejte si dávku zdraví s mrkvovo zázvorovou polévkou

Tato mrkvovo zázvorová polévka je velmi chutná. Je plná vitamínu A, živin a bohaté chuti, která jistě všechny potěší! Přidejte ji k hlavnímu chodu nebo si ji užijte samotnou. Tuto polévku lze podávat jak v horké, tak chlazené formě.

Hlavně v zimě je nezbytné konzumovat zdravá jídla, ale zelenina je často drahá, protože není sezóna. Zázvoru je však vždy hodně a mrkve stejně tak, takže není nad čím váhat. ochutnejte tuto úžasnou polévku a posilte váš imunitní systém.

Mrkvovo-zázvorová polévka

Příprava:

  1. Umístěte mrkve, kostní vývar, zázvor a česnek do hrnce a přiveďte k varu. Snižte teplotu a nechte pobublávat, dokud mrkve nebudou měkké (pro vyzkoušení do nich píchněte vidličkou).
  2. Osmahněte na pánvičce cibulku a přidejte ghee. Teplotu dejte na střední stupeň a smažte dokud nebude cibulka karamelizovaná.
  3. Umístěte jak směs bujónu, tak cibulku do mixéru a mixujte, dokud se nedosáhne hladké konzistence. (Možná budete muset udělat více jak 1 dávku).
  4. Přeneste hladkou směs zpět do velkého hrnce a přidejte kefír a koření. Směs důkladně míchejte, dokud se dobře nespojí.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Redakce

Snažíme se hledat nejrůznější metody, které zajistí člověku zdraví i bez každodenního braní léků. Některé naše texty jsou kontroverzní svou metodickou odlišností, některé vám pomohou v diagnostice nemoci klasickou cestou. Máme tu spoustu článků pro každého, kterého zajímá zdraví a přírodní léčba.

Podobné články

Back to top button