Babské radyZdraví

Člověka lze při mrtvici zachránit i pouhou jehlou, zjistěte jak

Podle profesorů čínské medicíny by vám nikdy doma neměla chybět jehla a peněženka. Jehla může být totiž použita k mnoha účelům, včetně záchrany vašeho života v případě mrtvice.

V případě cévní mozkové příhody začne mnoho lidí okamžitě panikařit a neví, jak svému blízkému pomoci. To je ovšem ta nejhorší věc, kterou můžeme udělat. Důležité je zůstat v klidu a uvědomit si, že život druhého člověka nyní závisí na nás. Především je důležité s postiženou osobou nepohybovat, protože ji mohou v mozku prasknout kapiláry, které způsobují krvácení do mozku.

cevni mozkova

Postup o 3 krocích

Připravte si jehlu, kterou si nahřejete například nad svíčkou, aby jste ji sterilizovali. Nyní jehlou píchejte vrcholky všech deseti prstů na rukou postiženého člověka. Zde je nutná rychlost, díky které nastane okamžitý účinek. Významná je také jistá agrese a tlak, aby začala z vpichů proudit krev. Po tomto úkonu „probudíte“ pacienta zpět k životu, respektive se mu vrátí vědomí.

Další, co byste měli udělat, je masáž uší, aby do nich začala proudit krev. Masírujte tedy uši pacienta tak dlouho a urputně, dokud nezčervenají.

Třetí krok úkonu první pomoci vyžaduje zase jehlu, se kterou budete píchat do měkkých částí uší pacienta a čekat, dokud nezačnou krvácet. Tato procedura pomůže postiženému vrátit se zpět do stavu možné komunikace ústy.

Nyní čekejte na případné neobvyklé příznaky, které by vyžadovaly další „amatérskou“ pomoc (záchranná služba by již samozřejmě měla být na cestě).

Podle tradiční čínské medicíny se tato metoda ve 100% osvědčila jako nejlepší možná první pomoc v případě cévní mozkové příhody. Při tomto postupu by měl pacient přežít bez jakýchkoli mozkových poškození.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Renata

Vzhledem k tomu, že je pro mě moje zdraví důležité, zajímám se o zdravý životní styl. Chci vědět, co je pro mě dobré, co mi pomůže upevnit si celkové zdraví, které potraviny či bylinky jsou vhodné a co je nového v trendech týkajících se oblasti zdraví a zdravého životního stylu.

Podobné články

omentářů

  1. Tento postup jsem si zapamatoval a v prosinci mi po půlhodině umožnil odjet autem do UVN kde mi nevěřili ze to byla mrtvička. Az EEG jim to potvrdilo.
    Moc děkuji následky nemám žádné ????!

    1. Takže vám nekdo takovým zpusobem zachránil život?- Úžasné , jen vědšt jistě že je to mrtvička . Skvšlý člověk co vám pomohl , klobouk dolu.

    2. Při mozkové mrtvici jste sám sobě poskytl takovouhle první pomoc? Hmmm, „asi dobrej oddíl, no“…:D

    1. Až se Ti udělá dobře,poběžíš si dát něco dobrýho abys to oslavil ..asi teda 🙂

      1. Charon je len prevoznik, pustit ho musi Kerberos, toho musis uplatit, ze naozaj patris do rise tienov. Drobne sa Charonovi davali preto, aby ich v pripade povolania Diom previezol nazad.

  2. Pomôže táto metóda aj pri hemoragickej mozgovej príhode alebo iba pri ischemickej? Ďakujem za odpoveď!

    1. Jak se pozná mozková mrtvice, by měl vědět každý. Je to povislý koutek na puse, jedna končetina je téměř nebo úplně bezvládná, že např. ruku neudrží před sebou, špatná komunikace, nebo člověk nemluví vůbec. Já jsem mrtvici nikdy neviděla, ale u babičky jsem ji poznala podle ruky okamžitě. Kdybych věděla tenkrát o tomto článku, tak se jí možná podařilo zachránit, protože záchranka přijela až tak za 20 minut, přestože jela ze vzdálenosti cca 7 km.

  3. No nevím jak bych vysvětlila záchranné službě proč jsem dotyčného propíchala jehlou jak řešeto :-)By si klepali na čelo 🙂 Jsem zdravotník a toto je nesmysl

    1. Zdravím.Nejspíše odtok krve z těla zmenší tlak vytecene krve na mozek s tim se zmenší plocha jeho poškození.Jakési novodobé pouštění zílou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button