Babské radyKrásaZdraví

Zbavte se doma zvětšených pórů na obličeji: Stačí k tomu jedna ingredience!

I přesto, že je vaše péče o pleť a obličej vynikající, jsou velké póry problémem, který se může vždy objevit. Velké póry se nejčastěji objevují v důsledku stárnutí a mastné pleti. V současné době existuje mnoho metod, které vám pomohou tento nepříjemný problém vyřešit. Průmyslová ošetření jsou ovšem velmi nákladná a hlavně nejsou tak kvalitní, jako přírodní léčba.

V tomto článku vám představíme velkolepou, a co je nejdůležitější, přírodní léčbu, která vám pomůže vyřešit problém velkých pórů trápících nejenom ženy, ale i muže.

Přírodní léčba pro velké póry

Tato velkolepá léčba působí jako jemné exfoliační činidlo a pomůže vám zbavit se nejenom přebytečného oleje z kůže, ale také nečistot a prachu. Vše, co musíte udělat, aby se tento problém jednou pro vždy vyřešil, je použít jedlou sodu. Jedlá soda vaše póry výrazně zmenší a pokožka bude opět jasná a krásná jako dřív. Další důležitou věcí je také to, že je obnovena rovnováha pH pokožky. Vzhledem ke svým antibakteriálním a protizánětlivým vlastnostem může být jedlá soda používána také k léčbě několika kožních problémů, mezi které patří například akné a pupínky.

Příprava:

Abyste mohli začít léčit velké póry, je potřeba smíchat jedlou sodu s vlažnou vodou. Nejprve ze všeho je ale nutné umýt si důkladně ruce, jelikož pro aplikaci tohoto léku budete potřebovat prsty, které musí být naprosto čisté. Poté naneste vytvořenou směs na svou tvář. Masírujte obličej několik sekund pomocí krouživých pohybů.

Po masáži si umyjte obličej studenou vodou a nakonec naneste na kůži hydratační krém. Tento postup opakujte každý den po dobu jednoho týdne. Poté ošetřujte pleť již jen 3-4 krát týdně a v této léčbě pokračujte ještě několik týdnů. Tento lék vám zajisté pomůže zbavit se vašeho problému, sdílejte ho proto se svými přáteli a rodinou.

 

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Renata

Vzhledem k tomu, že je pro mě moje zdraví důležité, zajímám se o zdravý životní styl. Chci vědět, co je pro mě dobré, co mi pomůže upevnit si celkové zdraví, které potraviny či bylinky jsou vhodné a co je nového v trendech týkajících se oblasti zdraví a zdravého životního stylu.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button