HubnutíPřírodní léčba

Zázračný lektvar pro rychlé hubnutí

Po více než dvaceti letech práce, zkoušení různých diet a hledání nových metod, jak detoxikovat organismus, přišel Ann Louise Gittleman, odborník na výživu – s úspěchem, který potěší každého zastánce zdravého životního stylu.

64letý autor třiceti knih včetně revolučních diet a tipů, jak obnovit vitalitu unaveného těla, tentokrát navrhl detoxikační plán s tímto zázračným lektvarem.

Červený nápoj, jehož základ tvoří brusinkový džus, zázvor a citrón, může vdechnout nový život do poničených a špatně fungujících jater. Dokáže je zbavit toxinů a ve výsledku zlepšit i fungování celého organismu. Játra jsou totiž největší vnitřní orgán, který čistí krev, podporuje trávicí systém, reguluje hladinu cukru v krvi a mimo jiné napomáhá také ukládání tuků a tvorbě bílkovin.

Každé víno, káva nebo jiná průmyslově vyráběná potravina, zasadí těžkou ránu do jater. Ta se nachází na pravé straně břišní dutiny a i přes to, že jsou známá pro svou schopnost regenerace, nemusí dobře snášet naše stravování . I z toho důvodu byste měli sáhnout po tomto nápoji a pomoci játrům zbavit tělo toxinů.

Tento stravovací plán, navrhnutý A.L. Gittlemanem je velmi dobrý především díky jeho použitelnosti v každodenním životě. Zahrnuje nesčetné množství aktivit, a to od práce přes péči o děti až po nakupování. Před detoxikací je nutné dodržet speciální sedmidenní stravovací režim, který obsahuje hodně ovoce a zeleniny. Ten očistí od toxinů tlusté střevo a připraví játra. Osmý den je vyhrazen pro „rychlou pomoc“, která zahrnuje pouze konzumování vody a nápoje, jehož recept naleznete níže. Poté následuje třídenní období, během kterého dochází k přizpůsobení organismu a návratu do normálního stravovacího režimu. Během této doby doporučujeme užívat probiotika – fermentované potraviny podporující tvorbu bakterií důležitých pro vaše tělo, aby mohlo úspěšně syntetizovat vitamíny a udržovat ve správné činnosti imunitní systém.

Složení:hubnutí

  • 2 litry vody z brusinek
  • ½ lžíce skořice
  • ¼ lžičky mletého zázvoru
  • ¼ lžičky muškátového oříšku
  • ¾ šálku čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
  • ¼ šálku čerstvě vymačkané citrónové šťávy
  • stévie (1 až 3 balíčky)

Příprava:

Brusinkovou vodu vařte pozvolna na mírném plameni a přidejte koření. Pomalu vařte dalších 15 minut a poté nechte směs vychladnout na pokojovou teplotu. Přidejte pomerančovou a citrónovou šťávu, stévii a uložte do lednice.

Tajemství prospěšného nápoje spočívá v brusinkovém džusu – účinný antioxidant a bylině, která snižuje hlad. Pomerančová a citrónová šťáva je navíc skutečnou vitamínovou bombou v boji proti tuku.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button