KrásaZdraví

Šokující video: Lékaři odstranili implantáty z ženské prsu a byli překvapeni!

Ana Zigerhorn z Floridy začala v roce 2011 z neznámých důvodů přibírat na váze. Její život se tak brzy proměnil v peklo, lékaři totiž nebyli schopní odhalit příčinu. Až jakmile této pacientce otevřeli hrudník, nalezli plíseň.

implantátyZigenhorn byla do té doby zdravou matkou dvou zdravých dětí, ale s přibíráním na váze začala navíc ztrácet svůj zrak. Navíc cítila palčivou bolest po celém těle a osm měsíců nato přestala i mluvit. Žádný z odborníků jí nebyl schopen diagnostikovat nemoc, kterou trpí. Až Dr. Susan Kolb, mimo jiné autorka knihy „Nahá pravda o prsních implantátech“, poukázala na možného viníka – na prsní implantáty, kolem kterých se plíseň tvořila. Po jejich vyjmutí začaly všechny symptomy ustupovat. Nyní Ana Zigerhorn prezentuje odstrašující video implantátu, který měla v těle, a snaží se varovat všechny ženy v jejich honbě za povrchní dokonalostí.

Mimochodem, toto není ojedinělý případ, čas od času postihne více pacientek, už to je jeden z důvodů, proč se mají implantáty měnit každých 8 až 15 let. Z důvodu možné plísně, ale především expirace materiálu implantátů, které snadno mohou prasknout a jejich obsah vytéct do těla ženy.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Renata

Vzhledem k tomu, že je pro mě moje zdraví důležité, zajímám se o zdravý životní styl. Chci vědět, co je pro mě dobré, co mi pomůže upevnit si celkové zdraví, které potraviny či bylinky jsou vhodné a co je nového v trendech týkajících se oblasti zdraví a zdravého životního stylu.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button