Jídlo a receptyPřírodní léčbaZdraví

Černá ředkev: Nejlepší přírodní lék na odstranění žlučových kamenů

Říká vám něco černá ředkev? V tomto mimořádně užitečném článku vám ukážeme nejlepší domácí přírodní prostředek na odstranění žlučových kamenů. Tento recept je převzat od známého rakouského bylinkáře Maria Trebena. Je velmi zajímavým faktem, že na žlučové kameny trpí více ženy než muži.

Nejčastějšími příznaky jsou: nepříjemná chuť v ústech, zvracení, bolesti břicha na pravé straně kolem žeber, únava, žloutnutí a svědění kůže. Existuje několik různých přírodních metod a prostředků, takže pokud vám operaci vyloženě nedoporučuje lékař, zkuste pár osvědčených triků. Operace nemusí být vždy první volbou, když se jedná o menší kamínek.

Vše, co k tomu potřebujete, je černá ředkev

Bezpečně a zcela přirozeně odstraňuje žlučové kameny. Musíte být však trpěliví, tato terapie trvá totiž šest týdnů, s výjimkou velkých žlučových kamenů, které je potřeba vyjmout z těla operačním způsobem.

Pokud nemáte odšťavňovač, pořiďte si ho, šťáva z černé ředkve vám za to stojí. Léčba začíná se 100 gramy černé ředkve a každých 6 dní se dávka zvyšuje na 200 gramů, dále 300 gramů až nakonec na 400 gramů. Po týdnu, ve kterém se spotřebuje 400 gramů černé ředkve, se dávka snižuje o 100 gramů každý týden až do konce šestého týdne, kdy končí léčba.

black radishTerapii lze použít v případě, že netrpíte určitými typy žaludečních potíží nebo dokonce zánětů. Denně musíte vypít požadované množství černé ředkve hned po probuzení na lačný žaludek. Po půl hodině se můžete nasnídat.

Následující příběh je nejlepším důkazem toho, že tato domácí terapie funguje. Manželka královského generála ve městě Trent byla ohromena tím, co se stalo, když krájela nožem černou ředkev. Od krájení jí vyrušila návštěvou blízká přítelkyně a daly si oběd. Mezitím nůž ležel na stole a byl položen rukojetí z kameniny ve šťávě z černé ředkve. Ta byla jako rozpuštěná – stejný vliv má šťáva i na rozpouštění žlučových kamenů.

Můžete použít i tuto léčebnou směs

Jedná se o mix 20 gramů od každé z těchto surovin: bedrník, chmel, řepík a máta.

Suroviny rozkrájejte a smíchejte. Do jednoho litru studeného jablečného vína směs přidejte a dejte ji na plotnu na střední plamen. Počkejte, až se začne vařit a vařte ji 3 minuty. Následně vypněte plamen a nechte směs vychladnout. Měli byste užívat 1 polévkovou lžíci každou hodinu, nebo alespoň 8-9 krát denně. Nejlepší je pít směs horkou a to tak, že si obsah z nádoby přelijte do termosky.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Renata

Vzhledem k tomu, že je pro mě moje zdraví důležité, zajímám se o zdravý životní styl. Chci vědět, co je pro mě dobré, co mi pomůže upevnit si celkové zdraví, které potraviny či bylinky jsou vhodné a co je nového v trendech týkajících se oblasti zdraví a zdravého životního stylu.

Podobné články

Jeden komentář

  1. Maria Treben není muž, ale byla to rakouská bylinkářka, která napsal dvě knihy. „Zdraví z boží lékárny“ a „Léčebné úspěchy“. I tak děkuji za článek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button