Babské radyPřírodní léčba

Čaj z pšenice: Zde je návod, jak připravit lék, který léčí vážné nemoci!

Pšenice je rostlina, která se pěstuje po celém světě. Globálně je to ta nejdůležitější zrnitá bylina, která se používá pro lidskou spotřebu. Neslouží pouze k obyčejnému jídlu, pšenice je důležitá také pro zdraví.

Čaj z pšenice je velmi účinný při léčbě artritidy, revmatismu, a dokonce i některých druhů rakoviny. Dále je bohatý na komplex vitamínů B, léčí viry a např. pražená pšenice je dobrá zase pro očistu celého těla.

Recept (pro 4 osoby):

  • 500 g pšenicepšenice
  • 2 dl medu

Příprava:

Omyjte pšenici ve vodě a osušte na papírovém ubrousku. Následně pšenici upečte. Během pečení ji pomocí dřevěné lžíce neustále míchejte, a to až do té doby, dokud jednotlivá zrnka nezačnou praskat.

Vložte je do hrnce, zalijte horkou vodou a vařte 25 minut na mírném ohni. Následně odstavte z horké plotýnky a zakryjte pokličkou. Takto nechte vše odstát po dobu pěti minut a poté přidejte med podle chuti.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button