Jen za pomocí této směsi můžete předejít infarktu, který je ve většině případech smrtelný. Tušili jste vůbec, že se mu dá vyhnout za pomocí přírodního receptu? Vše však berte s rezervou – jen recept nestačí. Chce to i fyzicky aktivní život a co nejméně stresu.
Tím tajemství je kajenský pepř, který modelky běžně užívají na cestě k perfektnímu tělu. Tento pepř je všestranně využitelný a již jedna malá lžička váš dokáže postavit na nohy.
Kajenský pepř je dobrý nejen jako prevence, nýbrž je vhodný i pro osoby, které infarkt za sebou již mají – tato surovina totiž posiluje srdce. Nakopne vás již jedna lžička tohoto pepře rozpuštěná ve vodě.
Pokud se ocitnete v situaci, že zasahujete jako první pomoc při infarktu, pak podejte postiženému sklenici s vodou a tímto pepřem, anebo v horším případě poté vložte postižnému pár špetek tohoto pepře pod jazyk. Tento stimulant má za následek zvýšení srdeční frekvence, vyrovnání krevního oběhu a zastavení krvácení. Pomáhá tak při obnově srdce.
Dalším receptem je speciální tinktura, která pomůže při akutním infarktu taktéž. Zde potřebujete prášek kajenského pepře, čerstvé kajenské papričky, 50% alkohol (vodku, případně jablečný ocet, pokud se alkoholu vyvarujete) a sklenici o objemu jednoho litru.
Navlečte si rukavice a do sklenice vsypte prášek onoho kajenského pepře, dále nakrájené čerstvé papričky, vodku (nebo jablečný ocet). Směs promíchejte a sklenici uzavřete a uložte na temné místo.
Po třech týdnech tuto uleželou směs přefiltrujte. Nejsilnější však bude tinktura až čtvrt roku po svém uležení při stálé skladnosti v chladu a temnu.
Pro osoby, které již byly postiženy infarktem anebo cévní mozkovou příhodou, se doporučuje polykat pět až deset kapek této tinktury denně. Pět minut poté proces opakujte.
Ten, kdo již byl v bezvědomí v rámci srdeční zástavy, by měl dostat jednu až tři kapky pod jazyk. Poté jej bezprostředně začnete resuscitovat a opakujte, dokud se jeho stav nezlepší.
Tento pepř zužitkujete také v rámci léčby plísní, pomáhá rovněž při zažívání, podporuje tvorbu žaludečních šťáv a zbavuje tělo plynů. Dohaduje se rovněž i protirakovinných účincích kajenského pepře – proto se doporučuje kuřákům nebo osobám, které jsou postiženy rakovinou plic. Efektivní je tento produkt také jako prevence rozvoje nádorů, příznaků chřipky, migrény, alergie, obezity, bolesti zubů či artritidy. Bojuje rovněž s obezitou a obsahuje vitamíny A a C, vápník, hořčík, zinek a selen. Na druhou stranu však existuje alergie na tento pepř, která se projevuje pupínky a zarudnutím na těle.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.