Lékaři z Kuby se dušují, že bramborová šťáva je silnější a účinnější, než většina léků dnešní doby. Léčí mnoho chorob s lehčími a vážnějšími zdravotními problémy. Pomáhá diabetikům, osobám s onemocněním jater a srdce včetně rakoviny.
Účinná složka syrové bramborové šťávy je známá již po staletí. Používali jí již naši předci jako přírodní prostředek léčby na různé neduhy. Ovšem mnoho lidí si dodnes myslí, že syrové brambory nejsou vhodné pro lidskou konzumaci, my vás přesvědčíme o opaku.
Pravdou je, že brambory se těší dostatečnému množství zdravotních účinků na lidské tělo. Nezapomeňte je však zbavit slupky a klíčků. Klíčky působí spíše jako jed, čehož byste si měli být vědomi.
Slavný doktor John Lesindzer a jeho kolega Dr. John Tucakov společně provedli výzkum se zaměřením na zdravotní výhody syrových brambor. Zjistili, že jejich šťáva je složena ze samých zdravých živin a poskytuje tak prospěšné látky.
Podle Johna Lesindzera je bramborová šťáva nejlepším přírodním lékem na bolesti žaludeční sliznice – na civilizační problém této doby. Rovněž prohlašuje, že pokud smícháte jednu polévkovou lžíci čerstvé bramborové šťávy s trochou vody, vytvoříte si právě onu nejsilnější a nejlepší šťávu na kdejaká onemocnění i na rakovinu.
V rámci postupu se doporučuje pít tento mix vždy půl hodiny před jídlem. Případné stupňování dávek si korigujte sami podle potřeby.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.