Bolí vás klouby nebo máte jiné problémy s kostmi? Pokud ano, jistě využijete následný recept. Jedná se o starobylý japonský samurajský recept na zdravé kosti. Nejlepší věcí na této starodávné receptuře je, že náš organismus využije všechny zdravé živiny a vitamíny právě z tohoto receptu. Jsou to různé vitamíny, ale i vápník nebo hořčík, které nezbytně potřebujeme (avšak v rozumné míře).
Zde je návod k přípravě
Ingredience:
- 150 ml jablečného octa
- 1 středně velké vejce
Postup:
Postup vyžaduje velmi dobré umytí vejce, které poté umístíte do šálku s jablečným octem, kde jej necháte na celých sedm dnů. Po týdnu by se měla slupka vajíčka rozpustit v octu, měla by tak zůstat pouze membrána, která udržuje vaječný bílek a žloutek pohromadě. Tuto membránu protrhneme a vejce opět umístíme do šálku s jablečným octem. Nyní vše dobře promícháme.
Použití vyžaduje konzumaci 10 ml této směsi a to minimálně 3x denně. Je však nutné vyměřenou dávku vždy ještě promíchat v šálku horké vody. Konzumace je nutná vždy před hlavními jídly. Účinky je množné zaznamenat již po 1 týdnu užívání.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.