Pampeliškový čaj působí na rakovinné buňky, které se po jeho útoku začínají rozpadat do 48 hodin. Tato rostlina má totiž nezanedbatelné množství léčivých vlastností. Co pro to musíte udělat?
Sbírat na jaře pampelišky z louky, z čistých sjezdovek mimo provoz nebo přímo ze své zahrádky. Zatímco naše babičky dělávaly z květů pampelišek med nebo sirup, dnes se sbírá i další část z této léčivky. Uhodnete jaká? Ano, je to kořen! Kořen pampelišky může pomoci pacientům s rakovinou.
Vědci zjistili, že kořen této rostliny funguje lépe, než chemoterapie, protože „ničí“ pouze buňky zasažené rakovinou. Kromě toho má i diuretické vlastnosti, stimuluje sekreci žluče, čistí játra, pomáhá při alergiích a snižuje hladinu cholesterolu. Nacházejí se tu velmi důležité vitamíny a minerální látky jako je vitamín B6, thiamin, riboflavin, vitamín C, železo, vápník, draslík, kyselinu listovou a hořčík.
Obsahuje až 535% potřebné denní dávky vitamínu K a přibližně 110% doporučené denní dávky vitamínu A. Zde jsou všechny údaje o této rostlině, které jsou známé již po mnoho let.
Pampeliškový čaj
The University of Windsor v Kanadě provedla počáteční výzkum a výsledky daly novou naději pro pacienty s rakovinou. Zjistilo se, že kořen pampelišky v podstatě „zabije“ buňky zasažené rakovinou bez škodlivých účinků na jiné buňky v těle (oznámeno na internetových stránkách Natural News).
Pampeliškový čaj působí na postižené buňky tak, že se rozpadají do 48 hodin. Byl učiněn závěr, že kontinuální léčba kořene pampelišky, může zničit většinu rakovinných buněk u postižených pacientů. Kvůli těmto neočekávaným výsledkům skupina výzkumníků získala další podporu pro pokračování výzkumu této zázračné rostliny.
John di Carlo, 72 let, který je osobně přesvědčen o léčivých vlastnostech pampelišky, podstoupil intenzivní a „agresivní“ chemoterapeutické léčby, kterému naději nedávaly. Lékaři ho poslali domů s tím, aby strávil poslední dny se svou rodinou. Během tří let svůj boj s rakovinou vyhrál. Skvělé výsledky zaznamenal již po 4 měsících po užívání čaje z kořene pampelišky. Ani ne půl roku stačilo k vymizení příznaků a vedlo k částečnému až postupně k úplnému ústupu této zákeřné nemoci.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.
A jak se ten čaj dělá, jakej poměr – kolik a zda sušenej nebo syrový?
250ml vody, 1 čaj.lyžička suš.koreňa variť 15 min.potom ešte 10min.nechať odstáť a môžete.piť.
Čaj z pampelišky je blbost. Čaj je z čajovníku. Z pampeliškového kořene by mohl být třeba výluh, ale čaj z toho nebude nikdy.
… buď je to zase nějaký „blábol“ nebo je to potom trestuhodné selhání zdravotnictví, když rakovinu neleci pampeliškou a nezachranuje tak tisíce nemocných (o ušetřenych miliardách Kč nemluvě)…
blábol to není, máme vyzkoušeno. Mé mamce objevili nádor na plících v září minulého roku, a od té chvíle jsem chodila sbírat kořeny pampelišky a denně připravovala „čaj“. Následně jsme chodili měsíc co měsíc na kontrolu a bylo zjištěno, že nádor se nezvětšuje, zůstává stejný, proto nebyla zahájena žádná chemo…, cca po 4 měsících jsme přestali pampeliškovat a rakovinné bujení je v plném proudu. Nyní jsme opět začali s pampeliškovou léčbou a věřím v zázrak.
Ještě zkuste zakoupit v lékárně ovosan.