Jídlo a receptyZdraví

Dvakrát ročně použijte tuto rýžovou metodu a budete zdravější než kdy jindy

Detoxikace je jedním z nejlepších způsobů, jak zůstat zdravý v toxickém prostředí. Detoxikaci můžete provádět různými způsoby, například potravinovými doplňky, bylinnými směsmi a podobně. Výhodou lidského těla je, že dochází ke každodenní detoxikaci pomocí jater a ledvin, které se snaží čistit naši krev od toxinů. Už jste ale někdy slyšeli o čištění organismu pomocí rýžové metody?

Nyní vám ukážeme skvělou metodu, jak vyčistit tělo a to pomocí rýže. Tento způsob čistění poskytuje velmi dobré výsledky, tak ji vyzkoušejte i vy.

Návod na rýžovou detoxikaci:

K detoxikaci vám postačí obyčejná rýže. Budete potřebovat tolik polévkových lžic rýže, kolik je vám let. Například pokud je vám 25 let, budete potřebovat 25 lžic rýže. Rýži dobře umyjte a poté dejte do sklenice nebo do nádoby s víkem. Rýži zalijeme vroucí vodou, zavřeme víkem a uložíme do lednice na noc.

Druhý den ráno vylijeme vodu. Ze sklenice rýže odměříme 1 polévkovou lžíci a dáme vařit na 3-4 minuty bez soli. Takto uvařenou rýži byste měli jíst každé ráno na lačný žaludek. Zbylou rýži opět přelijeme vodou a dáme do lednice a takto opakujeme do té doby, než bude sklenice prázdná.

Tajemství této metody čištění těla spočívá v semínku rýže. Pokud přelijeme rýži vodou, omyjeme škroby, které nepotřebujeme do těla dostat. Rýže se dostane až do střev, nerozmělní se v žaludku, a tam bude působit jako super absorbent, který do sebe vtahuje toxiny, těžké kovy a další nežádoucí látky. Po rýži byste neměli alespoň 3 hodiny jíst ani pít.

Po této rýžové detoxikaci se nejen budete cítit zdravěji, ale dokáže vám být i skvělým společníkem při úbytku váhy. Efekt této léčby není okamžitý, ale postupný, úplně účinky budete cítiti přibližně za dva týdny.

Zkuste tuto rýžovou metodu i vy a uvidíte, že se budete cítit skvěle. Nezapomeňte ale dodržovat zdravý životní styl a pravidelný pitný režim, to je při detoxikace to nejdůležitější.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Renata

Vzhledem k tomu, že je pro mě moje zdraví důležité, zajímám se o zdravý životní styl. Chci vědět, co je pro mě dobré, co mi pomůže upevnit si celkové zdraví, které potraviny či bylinky jsou vhodné a co je nového v trendech týkajících se oblasti zdraví a zdravého životního stylu.

Podobné články

omentářů

  1. Prave hledam nejakou vhodnou detox.metodu na jaro a ejhle, tato se mi jevi sympaticky :-). Mam jen skromny dotaz…pokud prvni den zaliji celou ryzi horkou vodou, mam vsechny nadchazejici dny take zalivat zbylou ryzi horkou vodou nebo uz jen studenou? Dekuji za odpoved. Karolina

    1. Jak je uvedeno v gtextu, cilem zaliti vodou je odstraneni skrobu z povrchu ryze. Kdyz uz je tedy prvni den odstranen, neni treba ryzi zalevat znovu. Pak uz jen „odměříme 1 polévkovou lžíci a dáme vařit na 3-4 minuty bez soli“.. 😉

  2. Dobrý den. Téma očista rýží. Rýže se zalije horkou vodou a hned se dá do lednice? Nenechá se nejdříve vychladnout? Každý den se zalévá novou horkou vodou a dá horká do lednice? Chápu to tak, že se každý den z toho vezme jedna lžíce a nechá asi 3. minuty vařit a sní. Denně se tedy sní jen jedna pol. lžíce na lačno? Děkuji za vysvětlení.

  3. Dobrý den,možná se ptám jak hlupák-když odeberu lžíci rýže,zaleji ji pak jakýmkoliv množstvím vody(přiměřeným) a uvařím?Děkuji

  4. Dobrý den,nechápu jestli se má zalít horkou vodou rýže co zbyde,nebo zase nová?Děkuji za odpověď s pozdravem a přáním hezkého zbytku dbe Marie.

  5. Dobrý den,poraťe mi prosím srozumitelnější odpovědí iak provést tuto očistu,jestli namočit tu samou rýži co byla namočená,nebo novu děkuji za odpověď s přáním pěkného zbytku dne Marie.

  6. Také mě zajímá totéž co je shora uvedeno. Návod, recept není dostatečně jasný a přesný. Pokud to někdy admin čte, mohl by prosím odpovědět? Děkuji, Milan.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button